לבלה, לאה וכל הקוראים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/09/2007 | 13:30 | מאת: ירון

קודם כל אני רוצה להודות לאישתי שהפנתה אותי לפורום שלכם ולדרך שאתם מציגות כאן. התחלתי לקרוא בפורום ולא יכולתי להפסיק. פתאום הכל ברור, איך לא חשבתי על זה קודם? אישתי ואני אימצנו את הדרך שאתן מאמנות אליה בצורה מוחלטת בתוך שניות ספורות ואני מתכוון לשניות בלבד! אכלנו הרבה מרורים ומוצרי דיאט לסוגם , אישתי קרעה את עצמה בפעילות ספורט של שעתיים שלוש ביום ואכילה נכונה( לפי מה שידענו עד לאותו רגע כמובן), וחוץ מאכזבה אדירה ועלייה במשקל לא היה כלום. דיכאון מוחלט! האור לא היה בקצה המנהרה עד שקראנו והבנו את הדרך שאתן מאמנות אליה. התחלנו לפני חמישה ימים והיום היום השישי, ארוחת ערב שבת, פעם ראשונה בחיים שלי (בן 31) שאני קם מהשולחן שבע ( בטח הייתי שבע פעם כשהייתי תינוק א

08/09/2007 | 17:38 | מאת: לאה פינטו

שלום ירון. אח!!! איזו שנה נהדרת עומדת בפתח. ראשית, הרשה לי לפרגן על זוגיות טובה שיש בה שיתוף, הקשבה והכרת תודה. זה לא ברור מאליו. שנית, רב תודות על שבחרת לשתף אותנו בעשייתך ובחוויותיך. פתחתם לעצמכם דלת והתחלתם ללכת במסלול חדש. מחזקת אתכם בבחירתכם ובדרככם החדשה. שתהיה זו שנה של גילויים מעצימים והצלחות מרגשות. ישר כח שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה