המצב שלי מפחיד אותי!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/09/2007 | 00:01 | מאת: מיכל

שלום לאה ובלה .. הבעיה שלי היא שלפני חודשיים התחלתי להרעיב את עצמי במשך חודש וחצי שתיתי רק קפה בערב ורזיתי 8 קילו..יותר ממה שרציתי .. העיניין הוא שהגזמתי ונורא קשה לי לאכול רגיל עכשיו כי כל פעם שאני יכנעס משהו לגוף שהוא לא קפה מתחיל להיות לי כאבים נוראיים בבטן ובמיוחד כל הזמן צרבות והרבה הולכת לשירותים .. אני אוכלת משהו קטן ויש לי דחף להקיא.. מה קורה לי? ומה אני יכולה לעשות כדי לצאת מי זה? חוץ מללכת לרופא כבר בעבר הייתה לי בעיה דומה וההורים נורא דואגים ומפחדים שיקרה לי משהו ואני מפחדת שזה משהו חמור..כי כאבים כאלה עוד לא היו לי זה כאילו הכל ניחתך מבפניםם והכאביםם באים בדרך כלל בבטן למטה ובמיוחד במיוחד מתחת לחזה כל הזמן מתנפח לי כשאני אוכלת משהו קטן..ואני נורא רזה..לא בהגזמה אבל אני לא מתארת לעצמי להישאר ככה כי לא טוב לי .. בבקשה תעזרו לי .. ודרך אגב שקלתי פעם 64 ועכשיו אני שוקלת 47 וגובהי הוא 1.57 וזה מתחת למישקל הרצוי! תופתעו שלא טוב לי ככה .. מלא בנות היו מעדיפות לחוות תכאב העיקר להישאר רזה .. אני ממש לא רוצה בזה! שלכן מיכל

05/09/2007 | 13:19 | מאת: בלה אגמון

מיכל שלום את דואגת בצדק נכנסת לסחרחורת של הפרעת אכילה. עליך לקבל טיפול כמה שיותר מהר. חשוב מאד טיפול המשלב יעוץ תזונתי עם טיפול נפשי. אל תזניחי שתפי את הוריך ותמצאו פתרון טיפולי . אבל תלכי לאיש מקצוע טוב זה מאד חשוב.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה