בשר דיאטתי? ה"קרנבורית"

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/09/2007 | 14:36 | מאת: פזית

שלום, בתור "קרנבורית" מושבעת (יום בלי בשר זה יום שלא אכלתי בו מבחינתי), רציתי לדעת איזה בשר הכי בריא ולא משמין. רוב החברות שלי אוכלות בשר רק פעם בשבוע כי הן מפחדות להשמין. האם אני יכולה להמשיך ככה? שמעתי שבשר הודו בריא.. איך זה מסתדר עם שווארמה? אודה לתשובה... שלכם הקרנבורית

04/09/2007 | 17:06 | מאת: בלה אגמון

איזה בשר בא לך? מה הגוף שלך מבקש? הפתעה הפתעה בשר בקר מחלקים מסוימים יותר רזה מעוף - ירכיים כמובן . סינטה, פילה, שיטל החלקים האחוריים שרק לאחרונה נכנסו לשוק נחשבים לא שמנים ובריאים. לכן בהחלט מומלץ לגון.

04/09/2007 | 17:18 | מאת: פזית

בלה שלום, ותודה רבה על התשובה המהירה! רציתי לשאול מה בנוגע לבשר ההודו, מה היתרונות שלו? תודה פזית

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה