אין ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/08/2005 | 14:06 | מאת: סיל

בלה שלום, אני נמצאת כחודש וחצי בקבוצת תמיכה להרזיה וכבר 3 שבועות אינני יורדת במשקל כלל, ואפילו עלית בכמה מאות גרמים. בנוסף אני מתמידה בפעילות גופנית במכון כושר לפחות 3 פעמים בשבוע. האם יש סיבה הגיונית לכך? תודה מראש על התייחסותך

16/08/2005 | 17:08 | מאת: בלה אגמון

שלום סיל ראשית כל הכבוד שאת בקבוצה. כדי שאוכל לענות לך אני צריכה לדעת את המשקל והגובה שלך, מה את עושה כדי לרדת, כמה ירדת עד עכשיו. יש הרבה סיבות גם פיזיולוגיות וגם פסיכולוגיות שיכולות לגרום לעצירה בהרזייה אם תתני לי את הפרטים שבקשתי אולי אוכל לעזור לך להבין יותר. אגב מי מנחה את הקבוצה? למה את לא יכולה לשאול את המנחה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה