שאלה של ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/09/2007 | 15:51 | מאת: xlrg

שלום, אני בת 24 משקלי תקין ביחס לגובה, אך לא יזיק לי להוריד בין 4 ל5 קילו. כרגע אינני פעילה גופנית אז לפחות מבחינת צריכת מזון חשוב לי לשמור על פרופורציות (אם לא לרדת, אז לפחות לא להשמין). אודה לכן אם תוכלו לייעץ לי מה מבין המזונות הבאים עדיף כארוחת בוקר שתסייע לי בכך (מה דל יותר בקלוריות ושומנים): 1) מעדן דנונה אקטיביה פירות יבשים 1.5% 153 קלוריות לגביע. 2) גבינה לבנה 5% 125 גרם. 3) דנונה אקטיביה טבעי 3% (או יופלה white 3% גרם 200 ) עם רבע כוס גרנולה. 4) סנדוויץ' מ2 פרוסות לחם קל (מקמח מלא) עם ממרח (גבינה 5% \מזולה לייט\טונה). אמנם חשוב לי לצמצם את צריכת פחמימות, אבל נדמה לי שמבין האפשרויות הסנדויץ' משביע אותי יותר מהשאר. אשמח לקבל את חוות דעתכם כיועצים תזונתיים. תודה.

02/09/2007 | 21:00 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך, קבלי את דעתי כמומחית להרזיה ללא דיאטה. עשי תרגיל -כשאת קמה בבקר תבדקי האם את רעבה? איך את יודעת שאת רעבה? אם את לא רעבה אל תאכלי ,אם את כן רעבה תשאלי את עצמך מה בידיוק בא לך - משהו קרמי חמוץ מתוק אולי משהו חלק וקר אולי משהו קרנצי אולי משהו קצת יותר ממלא. אחרי שתבדקי תלכי למשהו יותר ממוקד ותבדקי איזה מזון בידיוק ותאכלי. עליך להבין, גופך לא אכל פחממות קלוריות או נקודות הוא אכל אכל. עליך לשאול אותו ורק אותו מה בא לך . בכל אופן אם תרצי דעה של תזונאית יש הרבה מאד פורומים לנושא שישמחו לענות לך. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה