בעיה מאוד מציקה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/09/2007 | 11:27 | מאת: חן ח

שלום בלה/ לאה, קוראים לי חן אני נערה בת 17 מתגוררת ברמת גן. אני עוסקת בפעילות ספורטיבית כל יום שעתיים כגון: ריצה, אירובי וריקוד. אכילתי נכונה מאוד. אני שומרת גזרה וגם לא מתה על מתוקים- למזלי. גוהי 168 ומשקלי 52 הבעיה היא... שיש לי רגליים וידיים רזות אך בטן נפוחה מאוד. אני לא יודעת למה וממה זה, זה נורא מציק לי ואני לא אוהבת לראות את זה. אני מתעצבנת. אני מאוד אשמח לשמוע מכם פתרונות ומה עליי לעשות. בתודה מראש והמשך יום טוב, חן.

02/09/2007 | 16:14 | מאת: עידית סער , נטורופתית

חן שלום, שמי עידית סער ואני נטורופתית (מרפאה טבעית העוסקת בתזונה). גם גובהי 168 ואני 54 ק"ג. אם את אוהבת פעילות ספורטיבית, תעבדי גם על שרירי הבטן - נראה שזו הבעיה. בכל אופן, צריך לדעת מה את אוכלת בדיוק ומתי. אכילה בערב, אינה מומלצת - לפחות לא ארוחה מרכזית. משהו כן - חובה, אבל לא המון ולא פחממות ריקות. עוד התעמלות שעוזרת ל"צמיגים" היא, עמידה יציבה בפיסוק קל ולעשות סיבובי אגן מדויקים וגדולים. זה ממצק את כל האיזור, שבדרך-כלל נשים קצת "עבות" בו. בכל אופן, הרבה ירקות (סיבים וויוטמינים)- אורז מלא (או דגן אחר מלא)- הרבה לשתות, בין הארוחות, פרי או שניים, חטיפים - נסי משהו בריא כמו שומשום עם דבש. ואל תתעצבני, זה מין מבנה כזה ומשקלך תקין ואף נמוך. כיתבי לי לעוד עיצות ועזרה גם בנושא בישול , עידית סער נטורופתית

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה