האם לעשות דיאטה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/08/2007 | 15:20 | מאת: אא

שלום אני בחור בן 32 בריא גובה שלי הוא 1.78 ומשקל 75 קילו , האם כדאי יהיה לי לעשות דיאטה? האם המשקל הזה סביר לי כי פשוט צמחה לי כרס קטנטנה ואני מאוד רוצה להוריד אותה לפחות 5 קילו להוריד (האמת אני אוכל הרבה מתוקים) איזו דיאטה כדאי יהיה לעשות? תודה

29/08/2007 | 16:18 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך, הגעת לפורום של הרזיה ללא דיאטה ולכן התשובה תיהיה כמובן - לא לעשות דיאטה אלא אם בא לך: להשמין, להכנס למעגל של הרעבה וזלילה, לבזבז אנרגיה מיותרת על מלחמה פנימית חסרת כל תועלת וועוד ועוד ועוד. אנחנו נגד דיאטות. נקודה . תקרא קצת את התכנים בפורום. מקווה שתשתכנע. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה