הרזיה נכונה- הכיצד?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/08/2007 | 10:37 | מאת: מוריה

שלום רב, שמי מוריה, בת 30 גובהי 1.64 ומשקלי 89 ק"ג אני מעוניינת לרדת במשקל ולאמץ זאת כדרך חיים. כרגע, התחלתי בפעילות גופנית שכוללת אימוני שחייה 3-4 פעמים בשבוע למשך שעה וחצי. ו 1-2 פעמים בשבוע שעה הליכה. אשמח לדעת מה עליי לעשות כדי להתחיל להוריד את אחוזי השומן בגופי ולשרוף שומנים. עליי לציין שאינני מאמינה בדיאטות כסח אך לא מצליחה להגיע למצב של ירידה במשקל אלא מצב סטטי של המשקל. תודה על עזרתכם.

28/08/2007 | 12:41 | מאת: בלה אגמון

שלום מוריה זהו פורום של הרזיה ללא דיאטה מה שאומר הרזיה תוך שינוי תפיסת עולם. לכן הדרך שאנחו מאמינות בה לא כוללת תפריטים וטיפים לתזונה נכונה אלא הנחיה לשינוי בתפיסת עולם. אני מציע לך לקרוא את תשובנתו, לנסות להבין את תפיסת עולמנו ואם זה נראה לך ויש לך עוד שאלות ליצור קשר או לשאול בפורום

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה