עזרה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/08/2007 | 00:19 | מאת: אלינה

אני מיואשת, אני בוכה כל הזמן רע לי נמאס לי..כל אחד ברחוב אומר לי כמה שאני השמנתי ושאני שמנה נמאס לי מהערות האלה..אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים אני שוקלת 68 בגובה של 1.70 ואני בת 13 וחצי אני נורא שמנה..יש לי יריכיים ענקיות ויש לי בטן ענקית יש לי סנטר כפול..יש לי שומן בגב..אני נורא השמנתי רק שנה שעברה הייתי 50..אני כל הזמן בוכה ואני מיואשת אני חייבת לרזות אחרת אני יהיה בדיכאון אני חייבת עזרה בבקשה..אני רק בת 13 וחצי אני לא רוצה להיות מאוד שמנה בגיל מאוחר יותר.. תודה..אם תוכלי לעזור לי אני יהיה מאושרת

24/08/2007 | 10:12 | מאת: בלה אגמון

אלינה היקרה, אני שומעת שקשה לך מאד. עלית הרבה במשקל בזמן אחרון וזה מפריע לך. עליך לקבל עזרה מקצועית שתשלב תמיכה נפשית יחד עם יעוץ תזונתי ויעוץ להוריך. האם שיתפת את הוריך בתחושות הקשות שלך? האם בקשת עזרה? זה מאד חשוב . אל תישארי לבד עם הדיכאון והיאוש תפני אלהם. אני בטוחה שהם אוהבים ואותך ורוצים לעזור אבל אם את לא משתפת אותם בתחושות הקשות שלך ושומרת אותן לעצמך הם לא ידעו ולא יוכלו לסייע. אפשר לעזור לך להיות רזה, שמחה ומרוצה מעצמך חשוב מאד לעשות את זה כי כל החיים לפניך. בברכה, בלה

29/08/2007 | 11:54 | מאת: מיכל

אני מכירה מרפאה בר"ג בשם ד"ר לוי, שמטפלת בבעיות השנה בשיטה מיוחדת הם מטפלים לא רק בתפריט אלה גם בסיבות לאכילה. הצוות שם מקסים שווה לך לנסות ולהכנס לאתר שלהם www.drlevy.co.il

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה