כדורי הרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/08/2007 | 01:34 | מאת: הדר

עוד לא מלאו לי 18 ואני לא ממש שמנה אך יש לי יש לי עודף מישקל של 10 קילו..אני שוקלת כרגע 58 ואני 1.70 . רציתי לדעת מה הסיכונים בלקיחת כדורים אלו? והאם אפשר להשיגם ללא מרשם רופא?

20/08/2007 | 08:04 | מאת: בלה אגמון

הדר עוד לא מלאו שמונה עשרה ואת כבר בסכנה גדולה. משקלך תקין לגמרה אבל את שוקלת לקחת כדורים אשר מיועדים לעודף משקל רציני, ולא ממש עוזרים לטווח ארוך. אני מציע לך לגשת לטיפול שיעזור לך לשפר את הדימוי העצמי ודימוי הגוף שלך על מנת למנוע הפרעת אכילה או הפרעה באכילה שעלולה להתפתח.

20/08/2007 | 13:44 | מאת: Ana

מצאתי דיאטה בשם HOODIA CHASER\BALANCE באתר הזה - http://www.herbsareus.com/weightloss.html יש מישהו שניסה ויכול להמליץ ? תודה

15/03/2009 | 21:58 | מאת: נטעע

היכן אני יכולה להשיג כדורי הרזיה , וכמה הם עולים ? תודה !

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה