איך אני יכול לדעת במדיוק כמה קלוריות אני שורף ביו?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/08/2007 | 20:34 | מאת: אני

ביום? נראה לי שנהרס לי המטבוליזם בגלל דיאטה ואני מת לבדוק את זה..ביום? אפשר במעבדת שינה? יש דרכים אחרות יותר קלות?

19/08/2007 | 22:30 | מאת: לאה פינטו

שלום לך. הורדת חילוף החומרים הוא תגובה של הגוף לחסך אנרגטי. מכניסים פחות, הגוף מבזבז פחות. הוא מתאים עצמו לתקציב החדש. עם החזרה לצריכה נורמלית ופעילות פיזית שמגדילה את כמות מסת השריר (שנפגעת בדיאטה מתונה וקיצונית), חילוף החומרים מתאזן חזרה לרמת הנדרשת. אז רצוי להרגע ואין צורך בבדיקה מיוחדת. במקום להוכיח לעצמך שפגעת בחילוף החומרים שלך, פעל/י לשיקומו. יותר נכון יהיה לאמר, קח/י אחריות על בריאותך. ואין זה קשור רק לחילוף החומרים. לילה טוב לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה