ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/08/2007 | 13:52 | מאת: ליאור

איך אני מורידה 5 ק"ג נ.ב אני בת 20 גובה 1.60 ושוקלת 52 אני רוצה לרדת למשקל שהייתי בו לפני 4 חודשים שהיה 48 ק"ג איך אני מורידה את זה ניסיתי כבר הכל!! עכשיו אני פשוט אוכלת מסודר וגם זה לא עוזר. נ.ב אני עושה הליכות 4 פעמים בשבוע 60 דק'.

20/08/2007 | 08:13 | מאת: בלה אגמון

ליאור שלום משקלך הנוכחי נמוך לגובה שלך ולגיל שלך והדגש הוא על גיל. עלך להבין שיש הבדל גדול בין גוף של אשה (החל מגיל 20 ומעלה\) לגוף של ילדה (עד18 ) גופך פשוט עבר את השינוי. עלך להשלים עם הגיל והשינויים החלים אתו .השלמה מסוג זה צריכה להיות חלק מחייך תמיד. התכחשות אל הטבע תביא נקמה גדולה מצדו. אם תנסי לרזות גופך יגיב בהשמנה. לכן מה שאני מציע פשוט תהני מגופך הרזה ,החטוב והבריא ואל תקחי את זה כמובן מאליו (כי זה לא) תמשיכי לאכל בריא ולהתעמל. מקווה שעזרתי, בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה