המשך תגובה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/08/2007 | 11:05 | מאת: שרון

בלה שלום, ראשית אני רוצה להודות לך , אך ברצוני לשאול האם ייתכן הדבר שבמשך 6 חודשים אני ממשיכה בדיאטה ואינני יורדת ? הייתי רוצה טיפ קטן במידת האפשר. בברכה שרון

03/08/2007 | 12:59 | מאת: בלה אגמון

שרון שלום. לא ענית על שאלותי אז אשאל בדרך אחרת. איך אוכל לעזור לך? ברור שיש לך אמונה שטיפ יגרום לך לפריצת דרך . הגדירי מה זה טיפ בעינייך.איזה סוג של טיפ אוכל לתת לכדי לקדם אותך? האם זה טיפ של מידע שלדעתך יש אצלי ולא קיים אצלך או אולי משהו אחר? בקשר לשאלתך עצירה במשקל תוך כדי דיאטה היא אפשרות בהחלט סבירה ויכולות להיות לכך סיבות רבות ומגוונות. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה