תגובה לשאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/07/2007 | 09:43 | מאת: רות

לאה ובלה בוקר טוב , אני התכוונתי לשינוי וההתפתחות במחשבה וההתעסקות עם האוכל ומקומו בחיינו . תודה רבה על התשובה. רות

31/07/2007 | 10:58 | מאת: בלה אגמון

שלום רות , השינוי בצורת מחשבה שקורה לך תוך כדי עבודת מודעות הוא שינוי שנבנה בהדרגה. את מתחלה להבין שהדרך בה פירשת את המציאות הייתה מוטעת ובוחרת לפרש את המציאות אחרת .ברגע שזה קורה הרגשות , התגובות והבחירות שלך משתנות. בחירות המזון הופכות להיות שונות כי תפיסת המציאות משתנה.השיקולים הם אחרים ולכן גם הבחירות אחרות. לדוגמא כשאת ילדה בת 10 מערכת השיקולים שמנחה אותך לדרך בה צריך לבזבז את הכסף שיש ברשותך משתנה מאד כאשר את מתבגרת והופכת להיות אמא לילדים בעצמך. עצם העובדה שגדלת והסטטוס שלך השתנה גרם לשינוי בתפיסת המציאות וזה הוביל לבחירות אחרות. כשאת מנוהלת על ידי חלק שמן בתוכך מערכת השיקולים שלך היא מסוג מסוים כשאת הופכת להיות מנוהלת על ידי החלק הרזה שבתוכך כל זה משתנה לחלוטין פתאם המציאות נראית אחרת לגמרה. מקווה שזה הבהיר לך. אם לא תמשיכי לשאול

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה