כבר ניסיתי הכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/05/2005 | 21:19 | מאת: עדי

שלום. עשיתי המון דיאטות ,זאת שירדתי בה הכי הרבה היתה של דוקטור חרמון בשיטת הפרדת מזונות וכמובן שאחר כך העליתי הכל עם ריבית. אני חייבת לציין שאני לא אוכלת המון ולא בין הארוחות אבל הבעיה הגדולה היא שאין לי כוח אחרי יום לימודים או עבודה אין לי את המרץ להקים את עצמי ולעשות ספורט,אני בת 25 יש לי להוריד 20 קילו אם לא יותר,אני לא אומרת שאני אוכלת כמו ציפור ומשמינה אבל אני לא אוכלת המון. עד שלוש בצהרים כשאני בלימודים 2 סנדויצים פרי אחד ומעדן דיאט. בשלוש וחצי ארוחת צהרים: חתיכת בשר ואיזו פחמימה לפעמים בין הצהרים לערב פרי או מעדן או שקית במבה קטנה בארוחת ערב: סלט עם חצי רופסאת טונה,חצי קופסאת קוטאג,ו-4 פרחיות אורז. מה דעתכם? מה עוד לעשות? אני חייבת לציין שעוד שנה אני אמורה להתחתן לא רוצה לחכות לשניה האחרונה ולא רוצה להתחתן עם כל העודפים האלה,וגם בלי קשר לחתונה אני רוצה להשיל מעלי את כל זה,הייתי כל כך מאושרת וחתיכה אחרי שירדתי איזה 15 קילו בדיאטה של חרמון,ומצטערת כל כך שהעליתי את כל זה חזרה :( בתודה מראש

15/05/2005 | 23:15 | מאת: בלה אגמון

עדי היקרה בידיוק על זה אני מדברת. דיאטה של דר חרמון היא דיאטה מזיקה גם לגוף וגם לנפש. אין שום אפשרות להישאר רזה אחריה כמו שאין אפשרות לישון רק שעתיים ביום כל החיים. אפשר לעשות את זה זמן קצר אבל אחרי זה יושנים הרבה יותר. דיאטות מפרות איזון פנימי עדין שקיים אצל כולם וגורמות לעליה במשקל וכניסה למעגל מאד בעיתי. אם יש לך עוד שנה עד החתונה את בהחלט יכולה לרדת 12 קג משך השנה הזאת. אבל אסור לך לעשות דיאטה, זה בגלל שיש בך חלק שמאד מתנגד לדיאטה וכל דבר שמזכיר לו דיאטה יגרום לו לחבל בתהליך. מה שאת צריכה זה תהליך שאני קוראת לו איזון. תהליך האיזון משלב אלמנטים מעולם האימון האישי coaching יחד עם תהליכים של מודעות עצמית. שילוב של שני אלמנטים אלו יעזור לך גם לפעול פעולות ממשיות כדי לרדת במשקל וגם לא להרגיז את החלק שמתנגד להרזיה ולגייס אותו לתהליך. בהצלחה.

27/06/2006 | 00:15 | מאת: קרן

אני בת 26 עם 20 ק"ג יותר כבר ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות לפני שנתיים ירדתי 25ק"ג ובסוף העלתי הכל בחזרה אני כבר מיואשת מה עליי לעשות????

29/01/2008 | 15:08 | מאת: הגר שטיין

אני רוצה לשמוע על הדיאטה שלך כדי לבוא לטיפול

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה