לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/07/2007 | 23:18 | מאת: חניתה

שלום אני בת 20 שוקלת 70 והגובה שלי מטר 68 . אני רוצה לרדת במשקל ולא יודעת איך איזה דרך אפשר לרדת במשקל אני לא שמנה אני מלאה . ואני עושה הילכות מתמידות

28/07/2007 | 20:21 | מאת: בלה אגמון

שלום חניתה. אשאל אותך מספר שאלות. 1 מה בידיוק את רוצה? 2 איך אנחנו יכולות לעזור לך להשיג את רצונך? חשוב לי להבין כדי שאוכל לכוון אותך.

04/08/2007 | 13:39 | מאת: נועה

שלום לך.. שמעתי כאן באתר על כדור בשם רדוקטיל שהתפקיד שלו לדכא תאבון ואת האמת אני מאוד מעוניינת להשתמש בכדור הזה.. ואיני יודעת כיצד לבקש אותו מהרופא כי יש לי עודף משקל של 6-7 קילו בערך...ולא נירא לי שהוא יתן לי מרשם לעודף משקל כזה ורציתי לדעת כיצד הוא עולה.?

13/08/2007 | 23:55 | מאת: odish

שלום רב 1 אני מחפשת שחקנים /אנשים מעל 70 ק"ג המעונינים לשחק בסרט קולנוע נא לשלוח ק"ח ותמונה למייל [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה