שלום!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/07/2007 | 16:23 | מאת: :]

אני נערה בת 14 וחצי , לפני כ-3 שנים גילו אצלי עקמת בגב ומאז אני עם חגורת גב , אינני עושה שום פעליות גופנים , חוץ משחייה , וגם זה לא הרבה זמן . בזמן האחרון חל שיפור משמעותי בגבי והורידו לי שעות בחגורה. גיליתי שעליתי במשקל, כ- 10 קילוגרמים! את רוב סוגי הספורט אינני יכולה לעשות כי גבי עדיין חלש . אני מאוד רוצה להרזות בחזרה ואינני יודעת מה לעשות . אשמח לקבל עצות ורעיונות . תודה רבה!

23/07/2007 | 18:35 | מאת: בלה אגמון

שלום לך נערה מקסימה. אני לא יודעת הרבה פרטים ולכן לא אוכל לתת המלצות. עליה במשקל יתכן שבגלל שגבהת/התבגרת ולא בהכרח השמנת. העצה הכי חשובה אל תעשי דיאטה זה מאד מסוכן. תחזרי לאכל על פי רעב ושובע ותני לעצמך קצת זמן. בהצלחה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה