מה עם השמנה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/07/2007 | 19:01 | מאת: אני

מצטערת שאני פונה כאן פשוט אני לא מוצאת מקום הולם. אני רזה מדי, בת 26 ונראית כמו בת 12 (40 ק"ג על 155 ס"מ). עקב בעיות במעיים נבצר ממני לאכול אורז, תפו"א, פרות הדר, בננות, אגוזים ושאר הדברים שגורמים לעצירויות לפעמים. אני גם צמחונית 14 שנים ככה שעוף ובשר לא באים בחשבון. פסטה וסלטים אני אוכלת כל יום אבל זה קצת נמאס. אני גם מגזימה עם מוצר חלב כי פשוט אין לי יותר מה לאכול אבל זה מגביר את מיחושי הבטן שלי. בנוסף יש לי תת פעילות של בל' התריס ככה שבכלל לא ברור לי איך אני לא משמינה. היות ונמאס לי שמדברים על זה שאני אנורקטית (ורק בגלל זה...) אני שואלת - מה אפשר לאכול שמשמין ובריא ללא סכנה לעצירויות או הדבקויות מעיים (כבר דיברתי עם תזונאית אבל היא המליצה על פסטה, סנדוויץ' וסלט... נמאס!!!) ולמי שחולם על לקנא - תאמינו לי, זה בדיוק אותו הדבר רק הפוך. כולם מדברים ליך, אין לך שום דבר ללבוש וכולם דוחפים ת'אף ומציעים הצעות לא ענייניות...:) אני מוצאת את עצמי "דוחפת" ארטיקים וממתקים רק כדי להשמין ואפילו זה לא עובד (איך זה יכול להיות????) תודה, סטלה

19/07/2007 | 19:03 | מאת: אנ- פרט חשוב

אגב אני "חולה" על ספורט והפסקתי לפני שנה באופן מולט אבל גם זה לא עוזר (בהתחלה השמנתי איזה קילו אבל הוא נעלם והירידה ממשיכה)

19/07/2007 | 19:15 | מאת: בלה אגמון

זהו פורום להרזיה ללא דיאטה . אנא פני לפורום לתזונה קלינית

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה