שומן בזרועות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/07/2007 | 18:22 | מאת: מאיה ק.

כיצד אני יכולה להרזות בזרועותי ולהחזירן להיקפן הסטנדרטי בטרם השמינו?

16/07/2007 | 23:05 | מאת: לאה פינטו

ערב טוב לך, מאיה ק. לצערי, אין דרך לטפל בריכוז תאי שומן באזורים ספציפיים בגוף....אלא באמצעות שאיבת שומן (ואל תראי בכך המלצה). מסת השומן, בה מתרכזים תאי השומן הינה תת עורית ברובה. ישנם אזורים בהם ריכוז השומן גבוה ואחרים בהם הוא נמוך. הפרופורציה היא גנטית ועוברת בתורשה כחלק ממבנה הגוף שלנו. כשאנו משמינים, דינמיקת ההשמנה היא כזו שבתחילה יתמלאו התאים באזורים בהם הריכוז גבוה ובהדרגה יתמלאו התאים באזורים הדלים יותר. בהרזייה זה עובד הפוך. כך קורה שכשאנו משמינים נחווה את ההשמנה הראשונית באיברים מסוימים...יתכן שאצלך, מדובר בזרועות ואולי את חווה את ההשמנה גם באזורי גוף אחרים. בכל אופן הדרך היא אחת, לסייע לגוף להפרד מהשומן המיותר בלי קשר למיקומו, אם אכן הוא מיותר ואין מדובר בדימוי גוף מעוות. בהצלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה