מעצור?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/07/2007 | 10:19 | מאת: צחי

אני בדיאטה מזה חודש כעת. אני רץ בין חצי שעה לשעה ביום, אוכל מעט מאוד ובריא, ושותה המון מים. בשבוע הראשון הורדתי כ4 ק"ג, בשני כ2 ובשלישי כ2.5. הגענו לשבוע הרביעי, המשכתי לעשות מה שאני תמיד עושה, אך ירדתי ממש מעט במשקל (אני מתכוון לפחות מחצי קילו). האבסורד הוא שהשבוע הקפדתי יותר על הריצות שלי, כיוון שבשבועות הקודמים הייתי מזייף פה ושם זמן, ואני יודע שזה הרס לי. אני לא מבין מה קרה ולמה, אבל כמה אנשים אמרו לי שבדיאטות אחרי ירידה גדולה במשקל יש מעצור לזמן מה ואז עוד פעם יורדים הרבה, האם זה נכון? אם לא, ממה המעצור הזה נובע?

15/07/2007 | 01:50 | מאת: בלה אגמון

צחי אתה בדיאטה ואנחנו מאד מתנגדות לדיאטה. לכן הפנה את שאלתך לפורום של דיאטה יש הרבה כאלה. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה