להרזות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/07/2007 | 16:00 | מאת: נויה

שלום, גובהי 158 ס"מ.משקלי 63 ק"ג.אני בת 41 . אני מעוניינת להרזות 10 ק"ג. האם אני ארזה ללא פעילות גופנית ? מה היא הדיאטה האולטימטיבית לרזות? רזיתי 5 ק"ג לפני,אבל לקי לי כמעט חודשיים זה הגיוני?. בתודה מראש נויה המיואשת. אוף 10 ק"ג ניראה לי שיקח לי שנה

11/07/2007 | 16:43 | מאת: בלה אגמון

שלום נויה. אשאל אותך מספר שאלות. 1 ממה בידיוק את מיואשת? ירדת יפה מאד, בקצב מהיר, מדוע במקום לשמוח ולהגיע למסקנה שהצלחת את מלאה בפיקפוקים עצמיים ומתיאשת? 2 דיאטות משמינות לטווח ארוך אז שום דיאטה לא אולטמתיבית למה את מחפשת דיאטות? 3 משקלך רק מעט מעל הרצוי למה החלטת דווקא על 10 קג? אני רק רוצה להזהיר אותך - אל תכנסי למעגל הדיאטות זה כרטיס בכיוון אחד - כיוון של השמנה. בברכה בלה

12/07/2007 | 16:37 | מאת: נויה

בלה, ראשית מאוד נחמד מצידך,שאת מתיחסת ומגיבה לכותבים. שאלת אותי מס שאלות ואחת מהן היתה,מדוע בעצם אני רוצה לעשות דיאטה? ובכן,לפני הלידה האחרונה,שקלתי 52 53 ק"ג. נראתי והרגשתי טוב,ועסקתי בספורט באופן קבוע. בהריון עליתי כ 30 ק"ג ומאז{כ 6 שנים}אני במלחמה מתמדת במשקל.השומנים בעיקר בירכיים ובישבן. כמו כן איני גבוהה 159 ס"מ ומשקל של 63 ק"ג , נראה בעיני לא טוב... פשוט בלה העניין הזה של ההתעסקות בגוף ובמשקל שלי,די מתסכל אותי,אני חייבת לרדת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה