זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/06/2007 | 11:52 | מאת: אושר 511

אני ילדתי את ילדתי השלישית לפני שנה ומאחורי עוד שני לידות שבלידה הראשונה לפני 6 שנים עליתי35 קילו ומאז כל הזמן אני נשארת עם אותו משקל. היום אני 170 ושוקלת 90 קילו וקשה לי מאוד לרדת למרות שאני עושה לפחות 3 פעמים בשבוע הליכה. וכיאלו אני מרגישה שקשה לגוף שלי לרדת מהמשקל של ה90 קילו . אני משתדלת לשמור , לפעמים אני מרגישה שאני לא שולטת על זה ולפעמים כן. האם את יכולה לכוון אותי מה לעשות ? אני יודעת שלפעמים האוכל הוא החסך לדברים אחרים שלי ואני צריכה עזרה בלטפל בזה.

27/06/2007 | 15:36 | מאת: בלה אגמון

אושר שלום רב, אנחנו מציעות תהליך של מודעות עצמית שמטרתו הרזיה ללא דיאטה תהליך שעוזר לעשות סוויצ בראש ולשנות לגמרה את הדרך בה את מתבוננת, מפרשת וחושבת על כל הנושא של משקל, אכלה וקלוריות. אנחנו מאמינות שכולם נולדו עם תודעה של רזה טבעי וצריך לעזור להם לחזור לתודעה זו. אז אם את רוצה לנסות את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה