שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/06/2007 | 19:00 | מאת: ריצ'ל

שלום, אני בת 18 מטר שישים וארבע שוקלת 65. אני יודעת שאין לי עודף משקל רציני, אך הבעיה שלי היא שהשומן אצלי מצתבר בבטן ובפנים וכל קילו שאני עולה משנה לי את מבנה הפנים. אני מעוניינת להגיע למשקל 57 ואני לא מסוגלת לעשות דיאטה. רציתי לדעת מה זה אומר הרזיה ללא דיאטה? וכיצד הדבר יתכן..

23/06/2007 | 22:09 | מאת: בלה אגמון

שלום ריצל. הרזיה עם דיאטה מחזיקה מעמד לזמן קצוב בלבד כי משמעותה מלחמה, כח רצון ושמירה זה דורש המון משאבים ובסוף כמעט תמיד יש חזרה למשקל הקודם. הרזיה ללא דיאטה מאפשרת בעזרת תהליכים של מודעות עצמית להיות רזה מבפנים זהו תהליך שונה לגמרה. את מוזמנת לשוטט בפורום ולראות בעצמך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה