עזרה !

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/06/2007 | 23:36 | מאת: ספיר

היי שמי הוא ספיר ואני תלמידת תיכון בת 16 המשקל שלי הוא 70 והגובה שלי הוא 1.64 אני מרגישה גרוע עם זה שאני שמנה וכולם רזות סביבי ההיתי שמחה לקבל תמיכה וייעוץ בעניין של כמה לאכול ביום איזה תפריט כדי לי ? כמה מותר וכמה אסור אשמח לתשובה מהירה ! ספיר

22/06/2007 | 07:58 | מאת: בלה אגמון

ספיר היקרה. נשמע שאת באמת סובלת, אכן לא פשוט להיות במשקל גבוה כשהתרבות שלנו מקדשת רזון קיצוני, זה קשה שבעתיים בגילך . משקלך הוא אכן גבוה מהרצוי וכדאי היה לעזור לך לרזות ,בזה אין ויכוח. השאלה היא איך עושים את זה? מה שלי ברור, שלהכנס לתהליכים של דיאטה יהיה הרסני עברוך כי דיאטות לא עובדות. מה שצריך לעשות הוא שילוב של טיפול אשר יטפל לא רק בך אלא ישתף מאד את הוריך כי את גרה בבית שלהם ויש להם השפעה גדולה מאד על אכילתך ואיך את תופסת את עצמך. הטיפול בעיני צריך לשלב פעילות גופנית המותאמת לך באופן אישי ולימוד של עקרונות אכילה על פי רעב ושובע. זה פרויקט שיקח זמן עד שיהיו תוצאות אבל כשהיו יש סיכוי גדול שהן תישארנה לתמיד. במחקר מסוים בו עבדו עם ילדים ובני נוער על פי גישת הרזיה ללא דיאטה הייתה ירידה גדולה במשקל ושמירה על ההשיג לטווח של מספר שנים. כך שהגישה מאד מתאמה לבני נוער. אני לא ממש יודעת איך בידיוק את רוצה שנעזור לך. אנחנו נגד תפריטים טיפים קלוריות וספירה.אז תבדקי עם עצמך מה בידויק את צריכה ותבקשי אנחו פה. בברכה, בלה

22/06/2007 | 15:19 | מאת: ספיר

השאלה שלי היא כמה קלוריות ביום אני צריכה לצרוך אני כבר יומיים בדיאטה ואני אוכלת בבוקר מעדן/דגני בריאות בצהריים אני אוכלת סלט עוף/חזה עוף/בשר ו2 כפות אורז ו2 פתית ובערב אני אוכלת פתית וגבינה האם זה תפריט בסדר? האם צריך להוריד או לעלות מהתפריט אם כן מה תודה על העזרה :)

22/06/2007 | 17:01 | מאת: בלה אגמון

זהו פורום של הרזיה ללא דיאטה ומה שאת מחפשת זו דיאטה. את יכולה לפנות לדיאטנית בקופת חולים או באופן פרטני שתתאים לך תפריט אישי ותעקוב אחרי התקדמות שלך. אני באופן אישי די נגד הגישה אבל אולי זה מה שמתאים לך. בהצלחה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה