האם זה נורמלי ?וכמה צריך..?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/06/2007 | 14:29 | מאת: נוי

אני בת 13 כיתה ז' הגובה שלי הוא מטר 57 ואני שוקלת 58 ק"ג.. זה נורמלי? וכמה ילד בן 13 אמור לשקול עם הגובה שלו הוא מטר 57 ?

20/06/2007 | 16:17 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך. באופן עקרוני אני נגד קביעה של כמה צריך לשקול לפי הגובה. זה כל כך מיותר בעיני. תשאלי את עצמך למה חשוב לך לדעת כמה צריך לשקול? מי בכלל קובע מה זה משקל נכון? האם את מרגישה טוב עם הגוף שלך? אם כן מה זה משנה כמה הוא שוקל אם לא למה לא? הכל תקף גם לגבי הילד. יש המון אתרים המדברים על דיאטה ויש שם מחשבונים. מקווה שעזרתי בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה