עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/06/2007 | 15:06 | מאת: אלמוג

אני לא שמנה אבל אני גם לא רזה. אני לא יודעת מה לעשות כדי להראות יותר טוב? -כושר? -דיאטה? יש לציין שאני חסרת ביטחון עקב עקב מראה גופי=\ תודה מראש אלמוג

10/06/2007 | 15:37 | מאת: בלה אגמון

שלום אלמוג. מדובר פה על דימוי עצמי. כשאת מסתכלת על עצמך במראה את לא רואה את עצמך אלא את ההשואה שאת משווה עם אחרים. כי מי החליט איך צריך להראות? האם יש מראה אחיד לכולם וכולם צריכים להראות בגובה, משקל וצבע מסוים? תארי לך שזה היה כך איך משעמם היה לחיות בעולם בו כולם היו נראים כמו ברבי. עליך ללמוד קצת יותר על עצמך. מי הדמות הפנימית שלך שאומרת לך שאת נראית לא טוב ומאיצה בך להשתנות? מתי היא תיהיה באמת מרוצה ממך ? האם אפשר בכלל לרצות אותה? ואולי כדאי שתכירי דמות אחרת בתוכך כזאת שאומרת שאת נראית מצוין כמו שאת בלי שיפוט ובלי ביקורת. אני מדברת פה על מערכת אמונות, תפיסת המציאות ומשקפיים שאת לובשת על מנת לפרש את מציאות חייך. מקווה מאד בשבילך שתלמדי להיות אוהבת, אכפתית ותומכת כלפי עצמך כי מגיע לך להרגיש טוב עם מה שאת בלי השוואת. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה