שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/06/2007 | 11:12 | מאת: rona

אני הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע. אך בכל זאת ממשיכה עם הרגלי האכילה הקודמים . ז"א 3 ארוחות מלאות, עם כל אבות המזון. האם אני יוכל להוריד במשקל מבלי לשנות את כמות הארוחות, או שאליי לאכול פחות? תודה.

11/06/2007 | 21:33 | מאת: לאה פינטו

ערב טוב רונה. תוכלי לרזות (שזה לא בהכרח לרדת במשקל), אם יתקיימו שני התנאים הבאים: 1. גופך אכן סוחב על עצמו עודפים מיותרים. 2. תנהלי אורח אכילה שמותאם לצורכי גופך. זוהי למעשה התנהלות האכילה המושלמת, כשאנו אוכלים בהתאם לצרכינו בכל רגע נתון. אינני יודעת מה זה "פחות" ומה זה "הרבה", אלה הן מילים יחסיות ואינני יודעת למה את מייחסת אותן. האם זה "הרבה" בהשוואה למה שאת חושבת שצריך להיות, האם זה "פחות" ממה שחברותייך אוכלות? מה שבטוח הוא שבאכילה מושלמת, אנו מייחסים זאת לתחושות המגיעות מהגוף. הגוף שלנו מסגנל לנו כל הזמן ומודיע לנו על מצבו, אם נגיב לזה כראוי, זה יהיה ...מושלם. וזה אומר לא יותר ולא פחות. ותרי על התבניות (3 ארוחות מלאות וכל שאר הבלה בלה) לטובת הקשבה לצרכייך האמיתיים שימי לב למה את מרגישה בבטן העליונה - ריק לה, בסדר לך, מלא לך. תני לגופך להוביל, לא לכמות בצלחת. בהצלחה רונה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה