איך להתמודד עם תזונה שהשתנתה..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/06/2007 | 09:43 | מאת: הדס

שלום! גיליתי לאחרונה שאני רגישה לכל מיני סוגים של אוכל, כמו לקטוז (שבחלב), סוכר פירות, קטניות, כרוב כרובית וכדומה.. ועד כה הדיאטה שלי התבססה על הרבה מהמוצרים האלה ועל פחות פחמימות, ואני מפחדת שבגלל השינוי הזה אני אשמין! אודה לכם אם תאמרו לי מה האופציות החלופיות השקולות לאוכל שאיני יכולה לאכול, וכיצד אשמור על המשקל שלי (כשרוב האוכל שמותר לי לאכול הוא פחמימות..). תודה!

10/06/2007 | 13:30 | מאת: בלה אגמון

הדס זהו פורום של הרזיה ללא דיאטה. עליך לפנות לדיאטנית שתתאים לך תזונה מתאמה אישית למרות כל ההגבלות שיש לך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה