reductil כמסייע להרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/06/2007 | 14:40 | מאת: מירב

בת 26.5 גובה 159 משקל 75 בעבר ירדתי כ-15 ק"ג ונעצרתי לתק' של 3 חודשים. אני אוכלת לא בריא ומודעת לכך אני ניזונה מארוחת צהריערב כלומר בבוקר שותה כוס מים או דיאט קולה עם עוגיה אחת ובשעה 17:00 אוחלת ארוחת אחת שהיא שייכת לצהריים ולערב ושוב עד למחרת בבוקר. פניתי לדיאטנית אך בכל התפריטים יש הרבה אוכל ואני נלחצת מלראות אוכל.... יודעת גם זו בעיה אצלי במח. קראתי על הכדור רדוקטיל באינטרנט שאנשים ירדיו בטווח של 3 חוד' 10 ק"ג' והייתי מעוניינת לדעת האם הוא ניתן גם למשקל גופי וכמו כן מהי המלצתכן עליו. בתודה מירב

10/06/2007 | 08:13 | מאת: בלה אגמון

שלום מירב. הצעתי הברורה והמידית היא לפנות לטיפול ששילב בין יעוץ תזונתי ליעוץ נפשי רגשי. על פי התרשמותי יש לך בעיה המוגדרת כהפרעה באכילה - זו לא הפרעת אכילה אבל אם לא תקבלי טיפול זה עלול להתפתח לכך.התזונה שלך מזיקה לך נפשית ופיזית ומדרדרת אותך בשני המישורים האלו. לקיחת כדור בלבד ללא טיפול מקצועי משולה להזמנת צבעי שיצבע לך את הקיר בגלל רטיבות ,כאשר כל הצנרת זקוקה להחלפה - כמה זמן לדעתך זה יחזיק וכמה זמן אפשר יהיה להתעלם מהצורך להחליף את הצנרת? טיפול נכון יעזור לך ללמוד לאכל בריא לרדת במשקל בצורה אחראית ומקצועית ולפתור את הבעיה פתרון עמוק ויסודי שיחזיק מעמד לאורך זמן. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה