שלום שלום לכולם1!! היייתי רוצה להתייעץ איתכם.. =]

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/06/2007 | 13:27 | מאת: ענבר (לא מי שהייתה פה פעם!! אחרת!! =]

שמי ענבר..! אני בת 13 וחצי.. הגובה שלי הוא 1.67 ומשקלי הוא 60.7. האם זה משקל נורמאלי?.. אני לא רזה, אבל גם לא שמנה.. אני מלאה קצת... ניסיתי לרזות ע"י כך שאוכל בריא ומזין ובמידה כל דבר, ושאעשה ספורט בכל יום. כשעשיתי זאת, בהתחלה ירדתי משהו כמו קילו וחצי, ואז נשארתי במשקל קבוע. עם הזמן הפסקתי עם הספורט פשוט בגלל הלחץ בלימודים, אבל המשכתי לאכול יחסית מעט ומאוזן, וירדתי פתאום חצי קילו, בלי שעשיתי בכלל ספורט!!! אז אני יודעת, המסה של השרירים וכ'/ו...... אבל אני לא יודעת מה לעשות!!! אני לא מרוצה רק מהבטן שלי... יש לי בטן מעט מלאה, ואני רוצה בטן שטוחה.. רגליים יפות וכ'ו יש לי!! רק הבטן!! ואני פשוט לא יודעת כבר באיזו דרך לפעול!! בבקשה, תנו לי עצה!! בתודה, ענבר..! =]

09/06/2007 | 17:03 | מאת: ליאת

תנסי לעשות כפיפות בטן. תעשי 3 סטים של 30 כפיפות בטן ביום, אחרי איזה חודש את כבר תראי שיפור.

09/06/2007 | 17:12 | מאת: ענבר

אני עושה כל ערב יותר מ-100 כפיפות בטן!!! (אחרי ה-80 בערך אני כבר מתבלבלת בספירה.. אבל אני יודעת שזה יוצא יותר מ-100.. =]) אז זה מה שכדאי לי לעשות??? אני אתמיד ומקווה שאראה תוצאות1!! תודה רבה!!!

10/06/2007 | 10:35 | מאת: חגית

ענבר שלום לך אנחנו בערך עם אותם נתונים רק הגיל שלי כפול משלך בערך. הצעתי לך היא לעשות ספורט ותרגילי חיזוק לאיזורים הבעייתיים כמו הבטן תאכלי מסודר ובלי כל מיני דיאטות שלא מחזיקים איתם מעמד הרבה זמן. בהצלחה והסוד הוא פשוט לחיות בריא וליהנות מזה ולהוציא מהלקסיקון שלנו את המילה דיאטה בהצלחה

11/06/2007 | 21:52 | מאת: לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה