דיאטה ללא הצלחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/06/2007 | 17:30 | מאת: מיכל

שלום אני כרגע נמצאת חודשיים וחצי לאחר לידת בתי השניה. כבר לפני חודש וחצי התחלתי דיאטה - ולא ירדתי עד כה בכלל. אמנם אני לא עושה ספורט, אבל דרגות הרעב אליהן אני מגיעה לא פעם (שלא במתכוון - עקב יום עמוס במיוחד) והעובדה שכמויות המזון שאני צורכת אינן גדולות מביאות אותי למצב דיכאוני שלא הצלחתי עד כה להוקיד ולו קילו אחד בודד. מה עושים?? תודה מיכל נ.ב. - 95% מהמוצרים בבית הם דיאטטים (לחם, גבינות, פסטרמה..)

06/06/2007 | 19:44 | מאת: בלה אגמון

אנחנו מאמינות שבגלל דיאטות משמינים. נראה שאת מנוהלת לגמרה על ידי תפיסת עולם דיאטתית שלדעתנו לא מביאה לאיזון פנימי המסתיים ברזון ושלווה אלא גורמת למאבק מלחמה ודיכאון. עצה שלי אליך היא לנסות דרך אחרת. תקראי קצת על הגישה שלנו אם היא נראית לך נשמח לפרט עוד. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה