ממשיכה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/06/2007 | 21:34 | מאת: ריקי

היי לאה ובלה רוצה לעדכן אתכן שהעבודה שלי בכוון ההרזיה בשיטתכן ושהיא גם שלי עכשיו, עובדת. לאט לאט עם צעדות יומיות והמון דיבורים עם עצמי. ועם השלמה שזהו התהליך ואין אחר... ולשנות גישה זה סוג של התנסות שהיא לא תמיד קלה. לא מספיק רק להבין ולהסכים בראש צריך לפעול אחרת ממה שעשיתי עד היום. מנהגים חדשים עם האוכל. אוכלת עם מחשבה ועם המון סבלנות וסובלנות כלפי עצמי. זה לא קל אבל ירדתי ככה קילו וחצי ואני לא נשקלת כל יום. הרגשתי קצת שינוי ואז נשקלתי. ולא מציבה עכשיו שום יעד מישקלי אלא יעד התנהגותי שבו אני משתדלת לעמוד וזהו. ולראות את העשיה הזו כמשהו פשוט ובלי פחד מכשלון. לא לחשוב במושגים האלה יותר..ואני מרגישה שאני לא לבד. עוד המון אנשים מתמודדים יום יום עם הבעיות שלהם ואנשים עוזרים לאנשים. כמוכן כאן. ויש אנשים שעושים זאת ומצליחים וגם אני אצליח אופטימיות במקום פסימיות מאחלת המון כוח למי שנמצא כאן ושכל אחד ימצא את התשובה שלה הוא זקוק. תודה

04/06/2007 | 07:29 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב ריקי יקרה. את עובדת כ"כ נכון עם עצמך, שאין לי מה לאמר, רק להוריד את הכובע בפנייך. מצאתי כ"כ הרבה מרכיבי הצלחה בגישתך שאין ספק כלל וכלל שאת על המסלול הנכון. בחירה ברורה בדרך. אופטימיות נחישות להצליח מיקוד בשיח הפנימי מיקוד בהתנהלות שלך מול עצמך - קבלה וסבלנות גיבוש מטרה נכונה ומעצימה (יעד פנימי אל מול יעד חיצוני) פרואקטיביות ולקיחת אחריות על העשייה שלך בכל הרמות, וויתור על שיפוטיות והאשמה. ויתור על הפחד מכשלון לטובת העשייה וההצלחה אומץ לפגוש את עצמך זכרי תמיד שכל אלה הם שלך, גם אם בעבר לא ניצלת משאבים אלה ליצירת הצלחה בהרזייה. הכירי בהם היום והשתמשי בהם יותר ויותר. קבלי אותם כעובדה בלתי מעורערת. הצלחה היא דרך חיים ולא נקודה או הישג ספציפי. הצלחה היא בחירה, היא גישה. כשאנו מאמצים אותה, איננו רואים בכשלים נקודתיים איום אלא שיעורים להתקדמות. אין ספק שהפעם, בחרת בהצלחה, את הולכת בשביליה. כל שנותר לך הוא להמשיך לצעוד בה בהנאה, להרשות לך מדי פעם לנוח בצד הדרך ולהתמוגג מהמראות. תודה על השיתוף, נהניתי עד מאוד. שלך לאה פינטו

04/06/2007 | 10:01 | מאת: בלה אגמון

מצטרפת ללאה למחמאות

05/06/2007 | 22:10 | מאת: ריקי

ערב טוב לכן יקירותיי לאה , תודה לך על מילותיך . להיכנס בסופו של יום לפורום ולקבל היזון חוזר כל כך מחמיא, זו הסוכריה המתוקה שלי להיום. האמירה שלך שאני במסלול ההצלחה בתחום ההרזיה והבעת האמון המלא בהצלחתי פשוט מחממים את ליבי. קיבלתי מכן זריקת מוטיבציה להמשיך וביתר מרץ. וכך אעשה. סיכום הסיטואציה שלי לטובת שאר המקשיבים בפורום היא השגת היעד שלכן בניהול הפורום וכמו תמיד בהצלחה רבה. לכולנו יש אחריות בלעדית להשגת היעדים האישיים שלנו ואנחנו לרוב גם יודעים שאין מי שיעשה את העבודה במקומנו וזו באמת תחושה של " אם אין אני לי - מי לי?" אבל ,תמיד , גם לאחר שלקחנו אחריות ועשינו את זה ,לתמיכה ולליווי יש ערך שלא יסולא בפז. אין תחליף למילה טובה. כולנו ,כבר כילדים ועד תום ימינו כנראה , תמיד נשאב עוד כח ,מעצם העידוד והליטוף החם בזמן הנכון ובמקום הנכון. אין לזה תחליף. הישארו כאן והמשיכו. צריכים אתכן בדרך להצלחה וכשנתקלים במהמורות... על המהמורות שלי ,והדילמות , ויש כאלה, אספר בפעם הבאה שאגיע לכאן.. אני פשוט עייפה עכשיו. ערב נעים ושקט ושבע ואפשר להיות מאושרים.. גם בלי נשנושים.. ואולי רק פעם אחת .. אבל קצת!!!.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה