מישהו נייסה דיאטה של " diet for life "?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/06/2007 | 18:55 | מאת: ליה

05/06/2007 | 19:45 | מאת: שיר

לא יענה לך כאן על זה. כאן מתנגדים לדיאטות .

06/06/2007 | 08:21 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב שיר תודה על תגובתך, כיף לפגוש אנשים שמבינים את הראש. שיר, אינני מתנגדת לדיאטה אני רק בעד הגוף, בעד ההצלחה, בעד העוצמה שבתוכנו, בעד השליטה האמיתית, בעד עבודה עצמית כנה, בעד תוצאות יציבות, בעד לגעת בדבר האמיתי, בעד האהבה והכבוד לעצמנו. כל ה"בעדים" שלי לא כ"כ מתיישבים עם גישת הדיאטה ולכן איש איש הישר בעיניו יעשה. לא אוהבת להיות "נגד" בוחרת ב"בעד" וזה ענין של גישה. כשאנו "בעד" זה ממקד אותנו במה שאנו רוצים. כשאנו "נגד" אנו ממוקדים לשווא במה שאנו מואסים. תודה שיר ויום נפלא שלך לאה פינטו

26/01/2009 | 21:31 | מאת: rawan

hey all... iam from isreal AND i want to ask you something.. my age is 12 AND soon 13 and my weight is really big AND when i do diet i cant stay on it and i want to take a really good diet because : my health my life and i feel like iam beauty AND if i got more nice body i'll be sexy

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה