תה משלשל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/06/2007 | 17:37 | מאת: לבנה

אני משתמשת כבר תקופה בתה משלשל בשילוב עם תפריט דיאטה מבוקר + ספורט כשהתחלתי להשתמש בתה המשלשל זה הדבר היחיד שעזר לי לרדת במשקל עד אז קצב הירידה היה מאוד איטי , אך הבנתי שזה לא כ"כ בריא אני מעוניינת להפסיק עם התה אך חוששת שאני יעלה במשקל , מה לעשות?

03/06/2007 | 21:13 | מאת: מומחית

תפסיקי לשתות את התא בהדרגה ... עם שתית כמה כוסות ביום אז תורידי את הצריכה כל שלושה ימים בכוס אחת.. במקום תגדילי את כמות המים שאת שותה וירקות בעיקר ירוקים הם מלאים בסיבים וזה יעזן לך את היציאות.. מה שחשוב יותר לציין שאנשים שמחורים לתא משלשל או משלשלים בכלל כאשר מפסיקים את השימוש סובלים לא רק מהשמנה חוזרת אלה מעצירות... חשוב מאוד לצרוך הרבה נוזלים וסיבים... אולי מידי פעם גם יוגורט פירות יזרז את התהליך..

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה