מיואשת כבר!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/06/2007 | 08:25 | מאת: ספיר

אני לא יודעת כבר מה לעשות! ניסיתי בעבר כבר כמה דיאטות רזיתי יפה ונראיתי טוב אבל אחרי זה שוב העליתי במשקל. אני לפעמים מוצאת את עצמי אפילו כשאני ממש לא רעבה מחפשת תמיד משהו לאכול ולהכניס לפה ולנשנש אפילו אם זה בשעות מאוחרות בלילה. אני בחורה צעירה וזה מאוד מפריע לי. אני מאוד רוצה לרזות ויש לי הרבה כוח רצון אבל מצד שני קיימת אצלי סתירה בין הרצון שלי לבין המעשים שלי. אשמח אם מישהו יוכל ליעץ לי ולעזור לי בנושא. אני באמת כבר מיואשת. תודה...

04/06/2007 | 10:03 | מאת: בלה אגמון

ספיר עליך לטפל בעצמך טיפול שורש בבעיה הזו ולא בעוד דיאטה תורנית. בהצלחה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה