חייבת עזרה!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/06/2007 | 19:01 | מאת: ענבר

אני בת 14 והתחלתי לפני כמה חודשים דיאטה, ירדתי בערך 6 קילו (אף פעם לא הייתי שמנה, אני פשוט לא מרוצה מהגוף שלי), ועכשיו אני במשקל האידיאלי ביחס לגובה שלי (גובה-1.62, משקל-56) אבל למרות זאת אני לא נראית טוב, אני רוצה בטן שטוחה, מתניים צרות יותר ורגליים רזות יותר. מה אני יכולה לעשות???

02/06/2007 | 20:54 | מאת: בלה אגמון

ענבר הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה ללמוד לחיות עם הגוף שלך בשלום. המשקל שלך תקין לגמרה. דיאטות שאת עושה רק יזיקו לך ויגרמו לך להשמין . עליך לשוחח עם משהו כדי לנסות להבין מה באמת מטריד אותך. גוף רזה וחטוב כמו של דוגמניות יש למעט מאד בנות ואם אין לך גוף כזה עליך ללמוד להשלים עם כך. אם למשל את גם לא מרוצה מהגובה שלך מה תעשי ? כלום כי ברור לך שאין אפשרות לשנות את הגובה . גם את מבנה הגוף אין אפשרות לשנות. את צריכה ללמוד לאהוב את הגוף שלך לאכל בריא ונכון, להתעמל ולשמור שגופך יהיה בריא. כי בריא זה יפה.

02/06/2007 | 21:00 | מאת: לאה פינטו

תני לי להבין אותך. לא משנה מה יהיה משקל גופך, לא תהיי מרוצה ממנו. אז למה להתאמץ? האם את מענישה את עצמך? וכי למה לך לעשות זאת? מה קורה פה, בעצם? יקירתי, תנסי להחליף את משקפיים הכהות דרכם את רואה את גופך, רק ליום אחד, רק לשעה. נסי משקפיים שדרכם אפשר לראות את יצירת המופת שהיא את. תני לעצמך צ'אנס להתלהב מעצמך רק ל- 10 דקות, להתאהב בעצמך רק ל- 5 דקות. ענבר מתוקה, אין בעיה עם השאיפה לרצות לשפר את מראה גופך. הבעיה היא לא מה את עושה אלא איך את עושה. עשי זאת מתוך אהבה והנאה, ותרי על הדחיה והמיאוס. שמעי מ"זקנה" שכמותי - אף אחד לא יכול לאהוב אותך יותר ממך. ואם זה היחס שאת נותנת לעצמך, למה את יכולה לצפות מסביבתך. יום אחד, את תהיי ממש גדולה ותביני שזוהי האהבה הראשונה והחשובה מכולן. בטן שטוחה, רגלים ומתניים חטובות - גשי לעבוד על שרירייך בהנאה, ובאהבה. ואם תעשי זאת בחוכמה ותדעי גם לתת מנוחה, אפילו גופך יהנה. את חייבת עזרה. והיא תבוא רק ממך. יש לך הרבה עוצמה בתוכך, נערתי. מצאי בתוכך את החמלה. שלך לאה פינטו

07/06/2007 | 16:13 | מאת: הילה

שלום לך, רציתי לשאול איך ירדת את ה 6, בתוך כמה זמן ירדת? והאם שילבת פעילות גופנית?

08/06/2007 | 12:38 | מאת: ענבר

אני אתן לך את התפריט שלי (1200-1500 ק'): בוקר- קורנפלקס עם חלב 1% - בערך 200 ק'. פרי. צהריים- חזה עוף ותפו"א/אורז/פסטה- בערך 400 ק' אפשרויות לביניים (לבחור רק כמה מהם לא לאכול את כולם)- פרי, חטיף בריאות, פרוסת לחם שיפון עם קוטג'/גבינה לבנה, סלט ירקות, יוגורט(60 ק'). ערב- ביצה (יכול להיות חביתה/ביצה קשה/ביצת עין/מקושקשת...) + פרוסת לחם שיפון עם קוטג'/גבינה לבנה + ירקות- כל הארוחה בערך 300 ק'. אני שותה 8-12 כוסות מים ליום,ומנסה להימנע ממתוקים וג'אנק פוד מכל סוג, אוכלת הרבה ירקות ו1-3 פירות ביום. ירדתי את ה-6 קילו ב4 חודשים בערך. לא שילבתי פעילות גופנית, אבל לא מזמן התחלתי ללכת לחדר כושר וזה עובד מצוין! מקווה שעזרתי

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה