יש אתר שבדק את כל מוצרי הדיאטה וממליץ איזה עובדים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/05/2007 | 13:50 | מאת: סיגלית פרץ

הם גם ערכו השוואת מחירים ומסתבר שיש הבדלים גדולים! לפני שקונים מוצר דיאטה, כדאי לבדוק מה אמרו עליו באתר. אשמח לשמוע דעתכן על מה שכתוב שם. www.teva-shop.co.il

31/05/2007 | 19:45 | מאת: לאה פינטו

שלום סיגלית לבקשתך נכנסתי לרגע לאתר המדובר. מעבר לכך שמדובר בחנות וירטואלית שמשווקת מגוון מוצרים, ביקשתי לדעת מי עומד מאחורי האתר באמצעות "אודותינו", וגם שם לא מצאתי פנים ושמות אלא אג'נדה שמיועדת לשרת את מטרת האתר שהיא ככל הנראה מכירה של מוצרים כאלה ואחרים. כיוון שביקשת את דעתנו, אני אביע עמדתי האישית. כל עוד נחפש מוצרי פלא מלאכותיים ולא נתעמת עם הסוגיות האמיתיות, נקבע את מציאות ההשמנה שלנו שוב ושוב. בני אדם לא אמורים לצרוך אבקות או קפסולות, עם כל הכבוד לטבעיות המוצרים, זה ממש ממש לא טבעי לנו. ומה שלא טבעי לנו, לא יחזיק מעמד לאורך זמן. מה את חושבת שיקרה ביום שבו תפסיקי לצרוך מוצר כזה או אחר? רבים ניסו לפנייך, מצאי איתם, בררי. גישת ההרזייה ללא דיאטה מחברת אותך לגוף שלך ולהוויה שלך על מנת ליצור שינויים מהותיים מבפנים החוצה. אין צורך בעזרים חיצוניים, כולל תפריטים אגב, יש לעשות עבודה עם עצמנו. רק בתהליך שמטפל בגורמי ההשמנה ניתן למגר אותה. כל עוד תטפלי בסימפטומים שהם משקל הגוף והאכילה עצמה, את מפספסת את הנקודה בגדול. מקווה שהובנתי כראוי, ואם לא את מוזמנת להמשיך ולשאול, אשמח לענות. בהצלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה