דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/05/2007 | 10:18 | מאת: מאיה

אני רגילה לאכול ארוחה אחת ביום. הגובה שלי הינו 1.55 ואני שוקלת 50 ק"ג. אני מעוניינת להוריד 2 ק"ג. כיצד אוכל לעשות זאת, כאשר גם ככה אני אוכלת ארוחה אחת ביום? ועוד שאלה- איך יותר נכון לאכול ארוחה אחת ביום או חמש ארוחות קטנות? תודה, מאיה

29/05/2007 | 22:28 | מאת: בלה אגמון

מאיה אני לא רוצה להשמע דרמטית אבל את נשמעת לי סובלת מהפרעת אכילה. משקלך תקין/נמוך ואת אכלת ארוחה אחת ביום - דבר שהוא ממש לא בריא ולא מאוזן ומה שאת שואלת זה איך להוריד עוד 2 קג. לי זה מריח כבעיה שדורשת התיחסות רצינית ומקצועית. פני לטיפול .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה