רוצה לרדת 7 קילו ב5 שבועות האם זה אפשרי??? ולא בהר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/05/2007 | 16:53 | מאת: טלי

אני 172 שוקלת 72 אני רוצה לרדת 7 קילו במיידי האם זה אפשרי ב5 שבועות????

29/05/2007 | 07:16 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב טלי. בכל מה שקשור לגוף ולתהליכי חיים, אינני מאמינה בפרויקטים ובתוצאות מהירות. מכאן שאין בשורות בפי. כדי ליצור תוצאה יציבה ולא כזו המתעללת בגופך ובך, רגשית, יש לעשות דרך שמתחילה בשינוי מבפנים. לרדת 7 ק"ג ב- 5 שבועות? ראיתי כאלה שעשו את זה, זו לא היתה התוצאה היחידה שהשיגו אלא רק תחנה בדרך חזרה למעלה. בהצלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה