תודה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/05/2007 | 13:14 | מאת: ספיר

בלה ולאה תודה,המילים שאמרתם לי בהודעה הקודמת נגעו לליבי ובאמת בכיתי.הלכתי ליועצת(מישהי שמבינה בתחום)וסיפרתי לה הכל וגילו אצלי את האנורקטיות(הפרעות אכילה)זה לא היה צפוי בכלל. עכשיו אני נאבקת במחלה הזו...ולמזלי כנראה שרק התחלתי אותה. עצה שלי,תאכלו טוב.רק היום הלכתי לעשות בדיקות דם כדי לראות עד כמה גדול הנזק שעשיתי לעצמי...וזה היה קצת קשה כי לא מצאו דם... נקווה לטוב. תודה על התמיכה והמילים החמות ספיר

28/05/2007 | 06:17 | מאת: לאה פינטו

ספיר המקסימה, אני גאה בך. על ההתעוררות והיוזמה, על האומץ להתמודד. על ההקשבה ועל לקיחת האחריות על עצמך ובריאותך יש לי הרגשה מאוד טובה בנוגע לסיכויי הצלחתך. תודה על השיתוף, יקירה. מחבקת ומעודדת מרחוק. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה