את פשוט מדהימה.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/05/2007 | 14:48 | מאת: ת

אני ממש התרגשתי לקרוא את תגובתך.את אישה מדהימה.אני באמת מאוד אוהבת את עצמי ועכשיו יותר מתמיד אהיה קשובה לו ואני מאמינה בלב שלם שהתוצאות לא יאחרו לבוא כי אני מאושרת בחלקי וטוב לי.ומי שטוב לו רואים את זה.אני אקח את זה לכל החיים שלי בכל תחום אפשרי.כנראה שבאמת מתרחש משהו מתחת לפני הקרקע כי ההרגשה נפלאה.אני מודה לך מאוד על ההקשבה ועל המילים שהשפיעו על דרך שבה אני חיה את חיי. תודה. ובאותה הנשימה אני אפנה את כל חברותיי לכאן שיראו וירכשו כלים להתמודד ולהכיר גם צדדים אחרים.

19/05/2007 | 06:54 | מאת: לאה פינטו

הי ת. שולחת לך חיבוק שיוקיר את תודתי על מילותייך החמות. שולחת לך חיבוק לאות הערכתי הרבה למי שהינך. את אדם מיוחד. גישה כמו שלך, מזמינה ותזמין לחייך הרבה טוב, בצורת אנשים, ידע, חוויות וארועים. היה לי לעונג להיות חלק מזה. באהבה ובהערכה רבה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה