דרך שקטה להרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/05/2007 | 00:06 | מאת: ריקי

תודה לך. הדרך שלי להרזיה היא רק אם אצליח פשוט להירגע. לחשוב בשקט.. לנוח כשאין לי כח אין לי מוח.... כשאני מצליחה לכבות לפעמים קצת את טורבו החיים אז אני צועדת על החוף ( כמו אתמול והיום! ) , אוכלת מסודר יותר , ממש בכיף אני כאן בשקט בלילה ..מקשיבה לכן חן חן

17/05/2007 | 06:16 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב ריקי. המתכון לחיים הרמוניים, מעצימים ומקדמים הוא היכולת לטעון את מאגרי האנרגיה שלנו, כל פעם מחדש. כשאני מדברת על מאגרי אנרגיה, אני מדברת על ארבעה סוגים שקשורים זה לזה. 1. האנרגיה הפיזית - קשורה למימד הגופני שלנו. הגוף שלנו זקוק למזון, למים, למנוחה, לרמת פעילות פיזית סבירה על מנת לתפקד באופן מיטבי. 2. האנרגיה הרגשית - במהלך היום מתרחשים הרבה מאוד ארועים שיש להם את הכח לדלדל אותנו רגשית (התמודדיות עם הסובבים אותנו כמו ילדים, בני זוג, קולגות, שכנים וכ"ו). 3.האנרגיה המנטלית - קשורה ביכולת המיקוד שלנו במטרות שהצבנו לעצמנו בתחומים השונים בחיינו. 4. אנרגיה רוחנית - כאן הכוונה שלי היא חיבור להשראה, יכולת לראות חזון מלהיב ומעורר התרגשות. ארבעת המקורות הללו מדלדלים מהרגע שאנו מתעוררים בבוקר ונכנסים אל תוך היום והם תלויים זה בזה. כשאנו עייפים פיזית, קשה לנו לייצר רגשות חיוביים ומניעים ובכלל יכולה להיות נטייה לתחושה פסימית אפילו, קשה לנו לחשוב ולהתמקד ו..חזון? את זה אנו לא רואים ממטר. בדיוק כפי שכתבת "כשאין לי כח, אין לי מח". תפקידנו בדרך להשגת חיים מספקים הוא ללמוד לטעון את עצמנו אנרגטית בכל הרמות, החל מהראשונה ועד האחרונה. לדעת לעצור ולנוח, זו לא חייבת להיות שינה של ממש (אם כי, אין לוותר על שעות שינה כשזה מה שהגוף תובע), זו יכולה להיות הפוגה קלה מדי פעם במהלך היום לעשייה שאיינה דורשת ותובעת מאמץ מחשבתי ופיזי. לדעת לקחת פסק זמן להליכה נעימה שטוענת אותנו לא רק ברמת החיוניות אלא גם ברמת האופטימיות (רגשית). לדעת לעצור ולקחת זמן לעונג רגשי ולטעון את עצמנו ברגשות חיוביים - אם זו הצגה טובה, סרט קומי, בילוי עם חברים וכ"ו. לדעת לעצור מדי פעם ולהזכיר לעצמנו בשם מה אנו עושים מה שאנו עושים, להיות מחוברים למטרות שלנו ולחזון שלנו. כי אם לא, הם תמיד ישארו בגדר חלומות, שכן הנסיבות ישלטו בחיינו. היה לי כיף לקרוא את הודעתך. במילותייך העברת אלי תחושה של רוגע כ"כ נעים. תודה. שלך בהנאה רבה לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה