הצילו!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/05/2007 | 22:50 | מאת: יעלה

אני קוראת את הנאמר כאן בפורום ומאד מתרשמת ומתחברת. אני גם רואה שיש אנשים שמצליחים לעשות את זה לבד. אבל איך מפסיקים את הטירוף? אני לבד בבית עכשיו, ולא מצליחה להפסיק לזלול, אפילו שאני אומרת לעצמי שהכל מותר ואפשר גם מחר, אני ממשיכה. מה לעשות?

16/05/2007 | 08:23 | מאת: בלה אגמון

היי יעלה. למה שתעשי את זה לבד? למה שתתמודדי עם משהו כל כך קשה מורכב וכואב בלי עזרה אנושית ,תמיכה ואהבה, בלי מקצועיות ניסיון וידע? לא מגיע לך? האמת היא שאני לא מאמינה שאפשר לצאת מהפרעת אכילה בולמוסית לבד. אתן לך דוגמא נגיד שאת רוצה לעשות טיול מאד מיוחד בארץ שאת לא מכירה לא את השפה, לא את המנהגים, לא את האתרים שלה. יש לך שתי אפשרויות לקחת מדריך או לעשות את זה לבד. אני מניחה שאם תעשי לבד זה יהיה אכשהו בסדר אבל את עלולה ללכת לאיבוד , להיות מאד קרובה למקומות מדהימים ולא לראות אותם, להסתכן סיכונים מיותרים כי את לא מכירה את התרבות המקומית ובעיות רבות נוספות. אם תקחי מדריך הוא לא ילך במקומך אבל יתרום לך מהידע שלו, מהניסון שלו, יתאם לך את המסלולים שאת הכי רוצה וכך יהיה לך טיול מוצלח. נכון, הוא יעלה לך אולי יותר כסף אבל בסופו של דבר מה הייתה המטרה הראשונית שלך ? לחסוך כסף - אם זו המטרה בשביל מה לנסוע את יכולה לחסוך הרבה יותר אם תשארי בבית . אבל אם המטרה הייתה להנות ולהפיק את המקסימום מהזמן שהקדשת לטיול הרי שבלי מדריך את עלולה להפסיד בגדול. ולשאלתך - אפשר להעביר את כל הידע של השיטה שלנו בספרים, במאמרים וגם פה באתר - אנחנו לא מסתירות אותו. אבל כדי ליישם , כדי לשקף לך את מה שאת לא רואה ולא יכולה לראות, כדי לתמוך ולעודד - דבר שהוא קריטי בשינוי התנהגות - בשביל זה צריך טיפול אישי. אז אם את מתחברת תרימי טלפון. אני מבטיחה לך תמיכה והכוונה בלי מחויבת מצדך. השאלה היא האם את מאמינה שמגיע לך? בכל אשר תבחרי מאחלת לך הצלחה רבה. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה