ושאלה נוספת...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/05/2007 | 10:02 | מאת: רונית

האם לפי גישת הרזיה ללא דיאטה יכותה להיות בעיה עם צירופי מזון? (כמו פרי אחרי ארוחה, פחמימות עם חלבונים וכו')

15/05/2007 | 05:57 | מאת: לאה פינטו

ושוב בוקר טוב לך. לא, אין שום התייחסות לצרופי מזון. גישת ההרזייה ללא דיאטה איננה עוד שיטה של "תזונה נכונה". גישת ההרזייה ללא דיאטה מכירה בשאיפת הגוף למימדים אידיאליים וביכולתו להשיגם ללא מניפולציה ואימוץ תבניות אכילה מלאכותיות. ע"פ גישת ההרזייה ללא דיאטה, אנו לומדים לזהות את הקריאה של הגוף שלנו לזון (תחושת רעב) ולומדים לשים לב לתשוקה שלנו באותה עת - מה אנו הכי רוצים לאכול. מה שיעלה בתודעתינו יהיה הדבר הכי נכון לנו באותו רגע, הכי מספק. אנו לא מחליטים מראש מה נאכל ומתי אלא נותנים לגופנו את שרביט ההובלה. יום נפלא שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה