הרזיה בעזרת כדורים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/05/2007 | 02:19 | מאת: לירון

שלום, אני בת 22, שוקלת 80 קילו, 1.67. אני שוקלת כ20 קילו מעל המשקל הרצוי, למרות שכשאנשים רואים אותי- אני לא מוגדת "שמנה". אני רוצה להרזות, ומאוד קשה לי . אני יודעת שרק פעילות גופנית ותזונה נכונה יעזרו לי- ואני פשוט צריכה לקחת את עצמי בידיים, שמעתי שיש כדורים שעוזרים בהורדה במשקל, כדורים שנתנים ע"י רופא משפחה, וגם כדורי טבע. איך קוראים לכדורים האלה? מה עלי לבקש מרופא המשפחה שלי ?

15/05/2007 | 06:29 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב לירון. כדורים ועזרים חיצוניים על סוגיהם השונים אינם תחליף לעבודה עצמית שמתחילה בראש. מבחינתי, הם בגדר אשלייה, גם כשהם נלקחים עם מרשם רופא. ולכן, אינני יכולה לעזור בהקשר הספציפי שבו עלתה שאלתך. פני לרופא המשפחה, ספרי לו מה שסיפרת לנו. ודבר נוסף, נסי לאתר אנשים שעשו שימוש בכדורים ובררי לעצמך את חוויתם לא רק דרך השאלה "האם ירדת?" זו שאלה שהמענה עליה, בכל סוג של דיאטה יהיה בד"כ "כן". זו לא חוכמה. בררי כמה זמן זה החזיק, מה קורה כשמפסיקים עם הכדורים, אלו תופעות לוואי חוו וכ"ו. בהצלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה