הדיאטה של ד"ר חרמון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/05/2007 | 09:39 | מאת: מיכל

הי, נכנסתי לאתר של חרמון-מן. אין שם שום מידע על הדיאטה שלו באופן ספציפי ומפורט אך ממה שהבנתי בונים לכל אחד תפריט אישי על סמך המזונות האהובים על אותו האדם ( בתנאי שהם דיאטטים)ויש גם את עניין הדיקור הסיני . מה שהיה לי די מוזר ומחשיד זה שהוא מוכר באתר כל מיני תוספי תזונה צמחיים אשר חלקם מדכאי תאבון וחלקם משלשלים קלים. האם למישהו יש מידע אמיתי וקונקרטי על השיטה שלו? והאם לדעת המומחיות פה בפורום זה נחשב בטוח? המון תודה!!!

15/05/2007 | 16:42 | מאת: איבט

הדיאטה של ד"ר חרמון בנויה מצרופי מזון שזה שבוע פחממות שבוע שומנים שבוע סוכרים שבוע חלבונים הוא מחדיר מחט לתנוך של האוזן (זה לא כואב) לשלושה שבועות וזה מדקה תאבון הירידה במשקל מהירה אבל העליה יותר מהירה

22/01/2008 | 17:53 | מאת: רונה

שלום אני מאוד מעוניינת לקבל מספר טלפון וכתובת לד"ר חרמון תודה מראש רונה 3556087 052 אני מתגוררת בנתניה אשמח לקבל כתובת שבאזורי על מנת לגשת לייעוץ.

03/12/2008 | 13:31 | מאת: מורן

שלום... אני שמעתי על ד"ר חרמון ורציתי לקבל יותר פרטים אז אני אשמח לבוא לפגישת ייעוץ אני מתגוררת בפתח תקווה... תודה..

03/01/2009 | 11:16 | מאת: שני

ד"ר חרמון יושב בת"א אחד הרחובות מאבן גבירול, דיאטה מעולה עם תוצאות אך קשה מאוד ודי משעממת, לדוגמא שבוע אורז מלא וירוקים בוקר צהריים ערב, די מבעס.....מאוד קשה לשמור על זה לאורך זמן

21/07/2009 | 00:31 | מאת: סיגל

ברצוני לעניין את כל מי שמעוניין/ת בדיאטה ההרסנית והלא בריאה הזו, ממש עבודה בעיניים, פשוט דיאטה הרעבה וצום! את כל מה שיורדים במהירות גם מעלים במהירות ובצורה כפולה ומכופלת!! ממש לא ממליצה! תעשו לבד הכי טוב וגם הכי בריא ונכון! בהצלחה...

25/03/2010 | 12:54 | מאת: דניאל

אני צריכה בבקשה את כול התפריט דיאטה של ד"ר חרמון אם מישהי יכולה ליכתוב לי ב12 שבועות של הדיאטה מה לאכול כול שבוע אני אשמח מפני שהיתקשרתי למרפאה שלו ואמרו לי זה עולה 1200 ש"ח ואני חייל מאיפה אני יביא את הסכום הזה אשמח לקבל את התפריט ממשהי שהלכה אליו תודה מראש דניאל

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה