בת 12.7, גובה: 1.54 משקל:51, צמחונית.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/05/2007 | 22:46 | מאת: ___ חסוי ___

עוד מעט קיץ, ואני הולכת לקנות בגד ים.. אני לא כזאת שמנה אבל אני מעדיפה להוריד כמה קילו :] רציתי לשאול אם כדאי לי ללכת לתזונאית או משהו כזה.. אף פעם לא עשיתי את זה ואני מצחונית כבר 3 שנים.. בזמן האחרון התחלתי לעשות הליכות של שעה עם אמא שלי.. מחכה לתשובה...

04/05/2007 | 23:56 | מאת: ?

חמודה שלי,לפי התיאורים שלך את בכלל לא שמנה... זהו משקל נורמלי לגובה שלך,אולי כדאי להוריד איזה קילו,אבל לא יותר... בכל זאת צריך לשמור על הגיזרה כי עוד מעט קיץ,ותמשיכי לעשות הליכות עם אמא,זה מאוד טוב... בהצלחה מותק

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה