עזרה בדחיפות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/05/2007 | 21:21 | מאת: שירן

דבר ראשון שיהיה לכן סופ"ש נעים ושבת שלום אני בת 19 ושוקלת 72 ואני אף פעם לא הייתי במשקל כזה לפני המשקל הזה נגרם ע"י דיכאון והתמכרתי פשוט לאוכל.. אני חייבת דיאטה טובה שאני אוכל להתמיד בה ולהוריד לפחות 7 קילו אני אשמח לקבל עזרה... תודה מראש:) שירן

04/05/2007 | 08:39 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב שירן גם אותך אני נאלצת להפנות לפורומים העוסקים בדיאטה, אם דיאטה זה מה שאת מחפשת. מנסיוני האישי והמקצועי, אין דיאטה שניתן להתמיד בה למשך זמן ראוי, ולכן לשיטתי אין זו הדרך. את משתמשת במילים בעלות משמעות לא קלה, כמו: התמכרות ודכאון. אינני בטוחה ואינני יודעת אם את מבינה את המשמעויות ואם זו אכן הדרך לתאר את הסיטואציה בחייך. ובכל מקרה, אינני רואה איך תפריט שיספור עבורך קלוריות יוכל להתמודד עם החוויות שאת מתארת. הצעתי לך, היא - טפלי במקור, לא בסימפטום. בכל אופן, מאחלת לך הצלחה, אופטימיות וחופש. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה