דחוף .

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/05/2007 | 22:34 | מאת: ---אני---

שלום לכן . אני שוקלת 62 וגובהי הוא 1.61 . אני מתאמנת בקבוצת טריאטלון ומשתתפת בריצה ובאופניים 4 פעמים בשבוע . אני לא אוכלת מתוקים ומטוגנים פעם בשבועיים . אני לא יודעת למה אבל שאני נשקלת אז המשקל מראה לי שאני עולה במשקל אחרי האימון ובימים שאני לא אוכלת הרבה זה מראה שעליתי ! אני מאוד אשמח אם אוכל לדעת למה זה קורה וגם מה המשקל שאני צריכה להגיע אליו ! תודה ;]

06/05/2007 | 08:08 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. למה את נשקלת כל הזמן? למה זה טוב בידיוק? חשבת על זה שאולי אלו שרירים שגופך חייב כדי להשתתף בטריאטלון או שאולי את רוצה גם להיות ספורטאית וגם בלי שום מאסה של שריר. לא ברור לי איך זה אפשרי

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה