הרזיה דחוףףף!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/05/2007 | 21:01 | מאת: ??!!

שלום אני בן עוד מעט 13 ואני שוקל 55 ואני מנסה להרזות בכל הדרכים אבל אני לא מוצא את הדרך להרזות שום דבר לא עוזר!! אני הולך הרבה ואני בחוג פעמיים בשבוע של שעעתיים וכלום אבל כלום לא עוזר!!! זה מעצבן! עם מישהו יכול להביא לי איזה טיפפ מוצלח שיצליח להרזות שיגיד לי בבקשה! :[[ תודה לכל העוזרים!!!!!

05/05/2007 | 00:06 | מאת: טל

אתה ממש לא שמן!!!! תרגעע אני בת 14 תכף,שוקלת 56 וממש רזה... תאמין לי שאין לך מה לדאוג,באמת כולם אומרים שאני רזה,וגם אני יודעת... אבל בעצם תלוי מה הגובה שלך... אמ הוא בסביבות 1.68 אתה פסדר גמור

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה